خانه » آشپزی وتغذیه » کاری پلو با ماهی
کاری پلو با ماهی

کاری پلو با ماهی

مواد اولیه :

پیاز بزرگ                              یک عدد

 سیر                                  دو حبه

 روغن                                 دو تا سه قاشق سوپخوری

 پودر کاری                             دو قاشق غذاخوری

 برنج دانه بلند                         ۵۰۰ گرم

 آب                                     یک لیتر

 ماهی بدون استخوان                 ۴۰۰ گرم

 آبلیمو                                  دو تا سه قاشق سوپخوری

 جعفری خرد شده                     نصف پیمانه

 گشنیز خرد شده                      نصف پیمانه

نمک، زردچوبه و فلفل قرمز             به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز را ریز خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم تا نرم و سبک شود. سیر له شده را هم به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌‌دهیم. (من از ماهی تیلاپیلا استفاده کردم که بو نداشته و نیازی هم به مزه‌دار کردن ندارد.) پیاز که سبک شد، زردچوبه، ادویه کاری و فلفل قرمز را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. سپس برنج و آب را هم اضافه می‌کنیم، هم می‌زنیم و در آن را می‌بندیم. بعد از ۳۰-۲۵ دقیقه که آب برنج جذب شد، ماهی خرد شده، آبلیمو و نیمی از جعفری و گشنیز را می‌ریزیم و به آهستگی زیر و رو می‌کنیم. سپس در ظرف را می‌بندیم و می‌گذاریم تا دم بکشد. در هنگام کشیدن برنج مابقی جعفری و گشنیز را روی برنج می‌دهیم.

نکته:

می‌‌توانید از ماهی شیر هم استفاده کنید، فقط قبل از آن با پیاز خرد شده، سیر و فلفل دلمه‌ای و کمی آبلیمو بگذارید مزه‌دار شود.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

بالا