خانه » آشپزی وتغذیه » آموزش انواع سالاد » طرز تهیه سالاد شیرازی
طرز تهیه سالاد شیرازی

طرز تهیه سالاد شیرازی

ertert

 

 

 

 

 

 

تنوع سالاد در آشپزی ایرانی بسیار کم است . اما سالاد شیرازی مشهورترین و محبوبترین سالاد ایرانیست که در کنار بسیاری از غذاهای ایرانی جایگاهی همیشگی دارد . سالاد شیرازی با توجه به نوع خرد کردن مواد(ریز و یک دست) معمولا وقت گیر است ولی در پایان کار این جمله که “ارزش این همه دقت و ظرافت را دارد.” معمولا بر زبان آشپز ایرانی جاری میگرد

  • خیار متوسط … ۳ عدد
    گوجه فرنگی متوسط … ۲ عدد
    پیاز متوسط … ۲ عدد
    آبلیموی یا آبغوره … نصف استکان
    نمک و فلفل سیاه … کمی
    نعنا خشک … ۱ قاشق مربا خوری
  • ۱- گوجه ، خیار و پیاز را به دقت و به کمک یک چاقوی تیز یکنواخت و ریز خرد کنید. 
    ۲- ترشی این سالاد در اصل آب غوره است اما میتوان از آب لیمو هم استفاده کرد.
    ۳- نعنا خشک را روی سالاد ریخته آب غوره را اضافه کرده و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.
    ۴- میتوانید مقداری روغن زیتون هم روی سالاد بدهید.
    ۵- پس از مخلوط کردن مواد سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی مزه مواد در هم تاثیر کند.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

بالا